Den nya generationens hudanalys och personligt anpassade kosmetik.

One.gen/0,1 är ett genombrott innom förebyggning och behandling av ålderstecken. Nu är den lyxiga metoden äntligen i Sverige!

Alla människor har sin egen unika kombination av gener. Denna sammansättningen kallas DNA, och kan ses på som en genetisk recept för varje enskild kropp. Eftersom alla människor har olika DNA, behöver vi också olika hudbehandlingar. Därför har spanska forskare nu utvecklat ett analysverktyg och en produktserie som spesialtilpassas varje enskild kund!

Genom en livsstilsanalys och DNA-test som analyserar hela 105 genetiske variationer, ser forskarna hur just dina gener påverkar huden. Resultatet ger en förklaring på varför du har eventuella hudproblem samt vad din hud är predisponerad för, så att du omedelbart kan starta riktig behandling. Vid att först analysera och där efter ge din huden skreddarsydd behandling med innovative produkter, kan du dermed förebygga ålderstecken och hudproblem redan innan de uppstår.

onegen/0.1 logo

Vad är gener och DNA verkligen?

Hva er gener og DNA egentlig?

Vad kan en DNA test säga oss om just din hud?

DNA är representerat av 4 bokstäver som korresponderar till varje av sina nukleotider: Adenine (A), thymine (T), cytosine (C) og guanine (G).

Ändringar i dessa ”bokstaverna,” kända som SNPs (single nucleotide polymorphism), framställs utmed genomet. Dessa ändringarna påverker vår kropp direkt, och gör den starkare eller svagare. Till exsempel vill en ändring i genet som är ansvarig för kollagenproduktionen göra att vi har mer eller mindre kollagen än vanligt och därför är vi mer eller mindre utsatta för att få rynker.

DNA-SNP

Vad erbjuder vi?

1.  DNA test (spyttprov).

DNA testen analyserar 105 genetiska variationer och är pr i dag den mest omfattande genetiske hud-testen i världen. Resultatet ger en förklaring på varför du har eventuella hudproblem samt vad din hud är predisponerad för.

2. Gen Peel.

Gen Peel används varje natt medans du väntar på test resultatet. Den förnyar och förbereder din hud innan du börjar att använda din spesialtilpassade Gen Elixir.

3. Test-resultatet.

Du får en genomgång av resultatet efter ca 4 veckor, i tillegg till en rad livsstil- og kostholds råd baserade på ditt DNA.

4. Gen Elixir – specialanpassat produkt.

Du börjar använda Gen Elixir som är specialanpassat ut i från din DNA test.

Var kan du ta testet och få produkterna?

One.gen01 erbjuds i utvalda kliniker. För att hitta en återförsäljare nära dig kontakta oss på mail@youngskin.se eller ring oss på 0765820533.

Gen Elixir
Gen Elixir
Gen Peel
Gen Peel
Gen Sinergy light/rich
Gen Sinergy light/rich