The Human Genome Project10846066 354087384770157 2319344323374683104 n Genetiska test

The Human Genome Project

Det  mänskliga genomet finns till i varenda cell i vår kropp och definerar hur vi är från hårfärg till alla funktioner i kroppen.

I många år har vetenskapen försökt tyda de 3.000 miljarder bokstäver som utgör det mänskliga genomet (DNA). The Human Genome Project nådde detta mål i 2003 när kartan på genomet blev färdig.

En av de mest överraskande fynden var att de upptäckte att människor är 99,9 genetisk identiska. Och bara de återstående 0,1% bestämmer vårt unika utseende, vår tendens till sjukdom eller reaktion i vår organism till ett medikament for eksempel.

 

Har du lust att veta mer om hur dina gen påverkar dig?

Vi erbjuder pr idag 5 olika test från One.gen/0,1:

  • Hud test– Genom en livsstilsanalys och DNA-test som analyserar hela 105 genetiska variationer, finner forskarna ut hur just dina gener påverkar huden. Resultatet ger en förklaring på varför du har eventuella hudproblem samt vad din hud är predisponerad för, så att du omedelbar kan starta rätt behandling. Genom att först analysera och sedan ge huden en skräddarsydd behandling med innovativa produkter , kan du därmed förebygga ålderstecken och hudproblem redan innan de uppstår.
  • Laktose test– 75% av befolkningen är eller vill bli laktose intolerante under livets lopp. En enkel genetisk test kan avslöja intoleranse betydligt mycket bättre än andra tester och bidra till ökt livskvalitet.
  • Gluten test– 1 av 100 är gluten intolerante. 75% vet inte om det. En enkel och snabb test. Den mest noggranna testen på marknaden. Kan ochså användas på babyer och små barn.
  • Mat intoleranse test- Denna testen analyserar 120 vanliga matvarer och 15 konserveringsmedel för att se ut om du har intoleranse. Vetenskapliga bevisade metoder utförda i godkända laboratorier. Den enda metoden för att analysera mat intoleranser som är godkänt av tillsynsorgan som United states FDA.
  • Diett test– Denna testen letar efter följande: 1. Orsak till övervikt 2. Orsak till aptit  3. Effektivitet av fysisk träning 4.Vitaminmangel 5. Risk för diabetes typ 2. 6. Risk för laktosintoleranse 7. En effektiv kostplan.
  • Solsensitivitets test- Bara dina gener ”vet” hur länge du ska sola? 90% av kroppens behov av D-vitamin bildas när den utsätts för solen, men samtidigt vet vi att sol exponering står för 90% av för tidig hudåldring … Så vad är den optimala strategin för tillräckligt med D-upptag jämfört med att bibehålla en frisk hud? Vårt DNA UV-känslighetstest ger dig svaret!
  • Akne test– Kämpar du med problemhud trots att tonåren är över? Då kan vårt DNA Acne-test hjälpa dig att avgöra om orsaken är genetisk och göra det lättare att hitta rätt vinkling och behandlingsmetod.